Yulia Niko sutra na plominskoj Copacabani

Yulia Niko sutra na plominskoj Copacabani

Beach bar Copacabana u Plominu ove subote ponovno postaje središte okupljanja ljubitelja elektronske glazbe, a povod je „Copacabana Beat“ party. Nakon raznih gostovanja, ekipa Seriously Twisted napokon se vraća kući.

Za ovaj prvi ljetni home made event odabrana je svima dobro poznata plaža Copacabana u Plomin Luci. Lokacija koja se već dokazala kao odličan izbor za ples do jutarnjih sati ove će subote ugostiti partijanere iz Istre ali i ostalih djelova Hrvatske. Za ovu priliku Seriously Twisted ekipa predstavlja cijenjenu gošću rodom iz Rusije - Yulia Niko. Yulia je DJ, producent i vlasnik etikete, a zanat je naučila i usavršila u klubovima rodnog grada Sochia prije preseljenja u SAD te je tamo postala rezident DJ u Verbotenu, Brooklynu i Heartu Miami.

Sada putujući po svijetu, živi u Berlinu i vodi izdavačku kuću koja izdaje samo vinyle, Tochno Techno. Uz Yuliu tu je predstavnik riječeke underground scene Life4funk te svima dobro znani domaćini Tino Dobrić & Marin Biočić iz Seriously Twisted kolektiva.

Ulaznice se mogu kupiti na dan eventa po cijeni od 50 kuna na ulazu. Party starta u 22 sata, a kraj se nazire u 6 sati ujutro. Beach Bar Copacabana za ovu prigodu priprema poseban Gin & Cocktail bar. Nuditi će se razne vrste Flavoured Gin Tonica (s okusom bazge, đumbira, ruže), aromatizirane tonike i osvježavajuće koktele kako bi partijaneri mogli izdržati osmosatni maraton koji sprema Seriously Twisted kolektiv.


Elvis Uravić
2.8.2019.