Toni Martinčić najbolji u kategoriji do 12 godina

Toni Martinčić najbolji u kategoriji do 12 godina

Trećeg kolovoza održan je 11.juniorski kup "Galeb", natjecanje u ribolovu za kategorije do 12 i 16 godina. Natjecanje je održano u Prtlogu u vremenu od 9:00-12:00 sati po sunčanom vremenu. Nastupilo je 34 natjecatelja iz klubova: Galeb-Raša, Plomin, Zubatac-Lovran, Zubatac-Poreč, Ribon-Novigrad, Ičići, Jadran-Opatija i Oradela Piran.

Rezultati:

U-12:

1. Toni Martinčić - Galeb Raša

2. Erik Todorović  - Zubatac Poreč

3. Mauro Tubaković - Zubatac Poreč

U-16:

1. Angela Basan - Zubatac Lovran 

2. Gregori Udovičić - Zubatac Poreč

3. Lorna Načinović - Galeb Raša

Ekipno:

1. Galeb Raša - Mario Rajković/Lorna Načinović/Toni Martinčić/Luka Dragolin 

2. Zubatac Poreč - Gregori Udovičić/Filip Butković/Erik Todorović/Mauro Tubaković 

3. Zubatac Lovran - Luko Pavičević/Angela Basan/Patrik Uhač/Mihael Andrejević

Poklon za najveću ribu osvojio je Toni Martinčić iz Galeba i Angela Basan iz Lovrana dok je najmlađi natjecatelj bila Samanta Paulin iz Ičića. Od "lokalnih" ribolovaca sudjelovali su još Eric Prajz, Ivan Batelić, Nikola Rajković i Antonina Martinčić iz raškog Galeba te Gabrijel Salamon, Aleksej Tešić i Mateo Filipas iz Plomina.

Za napomenuti je da je za Antoninu Martinčić iz raškog Galeba ovo bilo prvo natjecanje te je u kategoriji U12 osvojila sedmo mjesto sa ulovljene četiri ribe. Proglašenje pobjednika je održano u restoranu Tina na Presici, natjecatelje je nakon lova gliserom provozao Vivi ski sport, a Pingo je kao i svake godine počastio sve natjecatelje i njihove pratioce sa sladoledom.


Elvis Uravić
9.8.2019.